альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Мета проекту ЄС – енергоефективне мислення вознесенців

У рамках проекту з енергомодернізації Вознесенської багатопрофільної лікарні у Вознесенську популяризують енергоефективність.

Всі роботи проходять у рамках проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ». Реалізує його Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського союзу таз частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.

Мета проекту – знизити енергоспоживання в двох будівлях лікарні до 62% та викиди СО2 – до 183 т/рік, а також підвисити рівень обізнаності населення міста про енергоефективність.

В рамках проекту створили Ресурсний центр з енергозбереження, що консультує вознесенців щодо збереження енергії в побуті та правильної енергомодернізації своїх осель. Отримати безкоштовну консультацію будь-який бажаючий може за адресою: м. Вознесенськ, вул. Пушкінська, 3, або за телефоном: 0661849724.

За підтримки Ресурсного центру в місті щоліта проходять Європейський Тиждень Сталої Енергії, а щоосені – Міські Дні Сталої Енергії. Під час них у Вознесенську організовують заходи, пов’язані з тематикою екології та енергоефективності: лекції, семінари, екологічні акції, дитячі конкурси, майстер-класи та багато іншого.

За підтримки Ресурсного центру з енергозбереження Фундація ПАУСІ проводить у Вознесенську інформаційну кампанію з енергоефективності. За допомогою інформаційних матеріалів, що містять корисні поради з енергоефективності у повсякденному житті, мешканців міста вчать ефективно користуватися водою, електрикою та теплом. Така інформація допоможе їм у майбутньому суттєво скоротити свої щомісячні платіжки.

Відбуваються візити на об’єкти впровадження проекту студентів Вознесенського професійного ліцею. Під час таких візитів майбутні спеціалісти мають змогу спостерігати реальну роботу будівельників та знайомитися з найкращими технологіями утеплення стін, заміни систем електропостачання, вікон та дверей.

Нагадаємо, що дата завершення проекту – 30 квітня 2019 року. При цьому Ресурсний центр з енергозбереження продовжить свою роботу і буде й надалі консультувати мешканців міста.

Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за коштиЄвропейського союзу з частковимфінансуваннямВознесенськоїміської ради.

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно