альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Проект Європейського Союзу представили у Мелітополі

Керівник проекту «Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні в м. Вознесенськ» В’ячеслав Гусєв представив проект на семінарі у місті Мелітополь.
Під час семінару, що відбувся 20 лютого, пан Гусєв детально розкрив присутнім технічні особливості проекту Європейського Союзу, поділився позитивним досвідом впровадження, а також відзначив деякі негативні ситуації, що траплялись під час реалізації проекту.
Учасниками заходу були проектувальники Мелітополя, а також розпорядники коштів, управителі ОСББ та інші зацікавлені сторони.
Доповідь викликала у учасників семінару жваву дискусію. Під час презентації та навіть після її закінчення вони задавали доповідачеві питання про технічні та організаційні особливості проекту. На всі питання було надано вичерпні відповіді. Учасники також відмітили високу інформативність проведеного заходу.
Довідково: З 1 вересня 2015 року Фундація ПАУСІ офіційно розпочала реалізацію проекту “Зниження рівня енергоспоживання в будівлях лікарні м. Вознесенськ”. Метою зазначеного Проекту є активізація виконання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку в м. Вознесенськ, демонстрація можливостей здійснення подібних проектів в рамках Угоди мерів, досягнення скорочення енергоспоживання до 62% в будівлях Вознесенської міської лікарні. Проект фінансується за кошти Європейського союзу з частковим фінансуванням Вознесенської міської ради.
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно