альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва оголошує конкурс щодо визначення надавача послуги зі збору та вивезення твердих побутових від-ходів на території Територіальної громади міста Вознесенська

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу: Управління житлово-комунального господар-ства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, площа Центральна, 1, каб. №37.
Підстава для проведення конкурсу: включення послуги зі збору та вивезення твердих побутових відходів до Переліку житлово-комунальних послуг, право на надання яких виборюється на конкурсних засадах (рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 14.02.2014 № 39).
Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайоми-тися з умовами надання послуг зі збору та вивезення твердих побутових відходів: Миколаївська об-ласть, м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, малий актовий зал, 3-й поверх, 16 березня 2022р. о 10:00. Лутчина Ірина Сергіївна – начальник Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, (05134) 3-21-34.
Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
- наявність матеріально-технічної бази; в т.ч. (спеціальна техніка, контейнери для сміття)
- вартість надання послуг;
- досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів;
- наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації;
Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:
територія Територіальної громади міста Вознесенська – 2606, 0 га, у т.ч.
Полігон твердих побутових відходів потужністю 416,6 тис. тон, Єланецьке шосе, 13, село Таборівка, Возне-сенський район, Миколаївська область. Середня відстань до полігону становить 8,7 км.
Межі певної території населеного пункту, де планується надавати послуги з вивезення побутових відходів (за районами):
- район «Болгарка»;
- Центр;
- район «Лагеря»;
- 1-й мікрорайон;
- 2-й мікрорайон;
- 3-й мікрорайон;
- район «Племстанція»
- район «Натягайлівка»;
- район «З.Гай»;
- мікрорайон «Пряме»;
- село Новогригорівка
- село Ракове
Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення:
Загальна кількість мешканців на території Територіальної громади міста Вознесенська – 36165 чол.
Багатоповерхові житлові будинки:
- загальна кількість будинків -332 одиниць;
- кількість мешканців - 15466 чол.;
- газопостачання (газопостачання та опалення або електропостачання та опалення)
Одноквартирні житлові будинки (приватний сектор):
- загальна кількість будинків -12516 одиниць;
- кількість мешканців – 20699 тис. чол.;
- абонентів, що підключені до мережі:
- водопостачання 8448
- газопостачання - 10321 абонентів.
Балансоутримувачі:
- Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків –157 об’єднань;
- На самостійному управлінні співвласниками будинку –107 житлових будинків
- Житлово-будівельні кооперативи – 19 житлових будинків.
Характеристика під’їзних шляхів:
- протяжність вулично-дорожньої мережі території Територіальної громади міста Вознесенська – 184,931 км, з них з твердим покриттям –87,765 км, ґрунтові дороги – 97,166 км.

Контейнери та контейнерні майданчики (комунальна власність):
- майданчики – 109;
- контейнери, розташовані на контейнерних майданчиках по вулицях міста та на територіях підприємств, установ, організацій – 526 одиниць;
Підприємства, установи та організації (бюджетні установи, суб’єкти підприємницької діяльності) загальною кількістю 960, усі підключені до мережі водопостачання та водовідведення, мають централізоване та індиві-дуальне (автономне) опалення (газове або електро).
На території Територіальної громади міста Вознесенська затверджено 63 провулки та вулиці, які обслуго-вуються контейнерним способом вивозу ТПВ (детальніше інформуємо в конкурсній документації)
На території Територіальної громади міста Вознесенська затверджено 206 провулків та вулиць, які обслуго-вуються повідерним способом вивозу ТПВ (детальніше інформуємо в конкурсній документації).
Способи і місце отримання конкурсної документації: конкурсну документацію можна отримати після направлення на адресу організатора конкурсу заяви встановленого зразка. Зразок заяви ви можете отримати особисто, за адресою: Миколаївська область, м. Вознесенськ, площа Центральна, 1, каб. 37 або електронною поштою gkh-voz2017@ukr.net, попередньо зателефонувавши до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради за телефоном 3-22-84; 066-417-87-60.
Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій: конкурсна пропозиція (в запечата-ному та скріпленою печаткою учасника конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнахо-дження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція) разом із заявою встановленого зразка, подається особисто або надсилається поштою до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради, 56500, Миколаївська обл., м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, каб. №37 до 16.00 18 лютого 2022 року.
У разі надсилання конкурсної пропозиції поштою, в конверті з описом, повинен міститися окремо запечата-ний та оформлений належним чином конверт з конкурсною пропозицією.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.02.2022 0 1 201
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно