альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Оголошується конкурс з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», керуючись рішеннями виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 13 жовтня  2021 року № 431 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська»


ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська:

І. Найменування організатора конкурсу.

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва.

ІІ. Об’єкт конкурсу.

Автоматизована система обліку оплати проїзду (далі – АСООП)  в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська.

ІІІ. Умови конкурсу.

Умови проведення конкурсу та технічні вимоги до автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська наведено у рішенні виконавчого комітету від 13 жовтня  2021 року № 431 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська»: http://voz.gov.ua/rvk2021/4463-zhovten.html.

ІV. Перелік документів, що подаються на конкурс.

Кожен учасник конкурсу має право подати лише одну конкурсну пропозицію по об’єкту конкурсу. Документи для участі в конкурсі подаються учасниками конкурсу у двох закритих конвертах:

Конверт № 1
1. Заява на участь у конкурсі з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська (подається у формі, затвердженій рішенням виконкому міської ради).
1. Виписка або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, сформованих не пізніше ніж за 30 днів до дня проведення конкурсу.
1. Копія установчого документа Претендента.
1. Довідка про наявність спеціалістів, в тому числі залучених на умовах субпідряду, аутсорсінгу, тощо відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.
1. Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента щодо детального опису досвіду з наявності проєктів, що експлуатуються на території України (з доданням копії фіскального чеку з впровадженого ПРРО на Валідаторах).
1. Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента, яка підтверджує наявність Інтернет-сайту Претендента для розміщення інформації (з обов’язковим вказанням в довідці інтернет-адреси такого сайту).
1. Конкурсні пропозиції щодо порядку функціонування запропонованої претендентом автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська.
1. Інвестиційний план, в тому числі зобов’язання реалізувати все за свій рахунок (подається у разі запровадження інвестиційного проєкту).
1. Довідка в довільній формі за підписом керівника Претендента з підтвердженням того, що Претендент не визнаний банкрутом, не порушено щодо нього провадження у справі про банкрутство (крім проведення процедури санації), не перебуває у стадії ліквідації, не прийнято рішення щодо припинення діяльності Претендента.
1. Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, отримана відповідно до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 № 733, та діючої на момент подання Претендентом заяви про участь в конкурсі з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська.
1. Довідка в довільній формі про відсутність судових спорів з будь-якими особами, перевірок, претензій, вимог в будь-якій формі від органів державної влади, що пов’язані з впровадженням АСООП (за наявності відповідного досвіду).
Конкурсна пропозиція із зазначенням:
- шляхів впровадження і обслуговування розробленої АСООП, розрахунок витрат коштів на впровадження АСООП, інформацію про наявну матеріально-технічну базу, досвіду роботи із впровадження та обслуговування автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті, розрахунок величини винагороди Оператора за здійснення своєї діяльності;
- пропозиції щодо вдосконалення надання транспортних послуг за допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

 Документи, що подаються суб’єктами господарювання для участі в конкурсі з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська, повинні відповідати таким вимогам:

1. Документи мають бути викладені державною мовою.

2. Текст документів має бути написаний розбірливо (машинодруком або від руки друкованими літерами).

3. Документи не повинні містити підчищення або дописки, закреслені слова та інші виправлення, не обумовлені в них, орфографічні та арифметичні помилки, заповнюватися олівцем, а також містити пошкодження, які не дають змоги однозначно тлумачити їх зміст.

4. Установчий документ, заява на участь в конкурсі прошиваються, пронумеровуються та підписуються керівником підприємства (організації).

5. При поданні копії документа кожна сторінка такого документа має бути належним чином засвідчена керівником підприємства (організації), що подає заяву на участь в конкурсі. Засвідчення копії документа здійснюється шляхом проставляння відмітки, яка складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.

V. Допуск до участі у конкурсі.

До участі в конкурсі не допускаються підприємства (організації):

1) якщо вони та їх конкурсна пропозиція не відповідають критеріям, що визначені в п. 1 цих Умов;

2) визнані банкрутами або щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство (крім тих, стосовно яких проводиться процедура санації) або які перебувають у стадії ліквідації;

3) подали на розгляд документи, оформлені неналежним чином або не в повному обсязі, або такі, що містять недостовірну інформацію;

4) щодо яких прийнято рішення про припинення діяльності;

5) відомості про керівника, засновника (засновників), кінцевого бенефіціарного власника (контролера) підприємства (організації) внесені до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення;

6) відсутні наявні проєкти щодо експлуатації на території України з впровадженого ПРРО на Валідаторах.

7) мають заборгованість зі сплати податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

VІ. Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі:

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради

56501, м. Вознесенськ, площа Центральнпа, 1, каб. 37, з 8.00 год. до 17.00 год. в робочі дні, за виключенням обідньої перерви – з 12.00 год. до 13.00 год,
тел./факс (05134) 3-23-13, тел. 066417.

VІІ. Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі:

02 грудня 2021 року до 17.00 год.

Для участі у конкурсі суб’єкт господарювання надає конкурсному комітету конкурсну пропозицію відповідно до умов проведення конкурсу з визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 13 жовтня  2021 року № 431 «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському автомобільному транспорті загального користування Територіальної громади міста Вознесенська».

VІІІ. Місце, дата та час проведення засідання конкурсного комітету:

56501, м. Вознесенськ, площа Центральна, 1, сесійна зала Вознесеснької міської ради 09 грудня 2021 року о 14.30 год.

ІХ.  Телефон для довідок (електронна адреса, веб-сайт) з питань проведення конкурсу:

Тел.: (5134) 3-23-13, 066-417-87-60; e-mail: gkh-voz2017@ukr.net; офіційний веб-сайт Вознесенської міської ради:  http://voz.gov.ua/.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.11.2021 0 595
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно