альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Результати проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків

На виконання Закону України «Про здійснення права власності у багатоквартирному будинку», керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» та рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 26 лютого 2021 року №122 «Про організацію конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку».
Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради проведено конкурс з призначення управителя багатоквартирних будинків відповідно до визначених об’єктів конкурсу Територіальної громади м. Вознесенська Миколаївської області: співвласники яких не обрали управителя та не створили ОСББ.
21 вересня 2021 року відбулось засідання конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків Територіальної громади міста Вознесенська Миколаївської області, на якому комісія розглянула конкурсні пропозиції учасника конкурсу Комунальне підприємство «Регспод», який був єдиним учасником, який подав заявку на участь у конкурсі до якої зауважень не виявлено.
П. 4 розділу V «Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 №150, та п.16, п.п. 16.11 Конкурсної документації, яка затверджена наказом Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва від 17.08.2021року № 107 встановлено у разі, якщо у конкурсі взяв участь тільки один учасник і його пропозиція не була відхилена, він оголошується переможцем конкурсу.
Конкурсною комісією з призначення управителя багатоквартирних будинків Територіальної громади міста Вознесенська Миколаївської області, оголошено переможцем конкурсу – Комунальне підприємство «Регспод», з ціною послуги на управління 2,09 грн.
Наказом заступника начальника Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради від 24 вересня 2021року №137 призначено управителем багатоквартирного будинку, що входять до складу Об’єкту конкурсу - Комунальне підприємство «Регспод»» (код ЄДРПОУ 24796802). Укладено договір 29 вересня 2021 року.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.10.2021 0 651
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно