альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

КП «СОМ» переходить на нову форму вивозу сміття в приватному секторі.

Цього тижня стартує пілотний проект вивезення побутових відходів з приватного сектору мікрорайону Племстанція та вул. Київська. Це цивілізований вивіз сміття, з наданням в безкоштовне користування контейнер місткістю 120 літрів.
Усі бажаючі жителі мікрорайону Племстанція та вул. Київська, можуть звернутись до КП «СОМ» протягом наступних двох тижнів та безкоштовно отримати контейнер для свого будинку. Для цього необхідно:
1. Зателефонувати в КП «СОМ» за номером 0637898925 або 3-26-90 та залишити свою заявку.
2. Мати укладений договір на вивезення сміття по всім мешканцям домогосподарства та відсутність заборгованості за послугу.
3. Підписати договір по матеріальну відповідальність при отримані контейнера в користування.
Згідно отриманих заявок КП «СОМ» на вихідних здійснить доставку контейнерів до вашого будинку. Ви також можете самостійно отримати контейнер приїхавши за адресою Михайлывська ,2.
Першими на індивідуальний контейнерний вивіз сміття перейдуть жителі Племстанції. Вже цієї п’ятниці 24 вересня на території мікрорайону будуть прибрані всі контейнерні майданчики. Вивіз індивідуальних контейнерів в цьому мікрорайоні відбуватиметься щосуботи починаючи з 25 вересня.
Жителі вулиці Київська приєднаються до проекту з наступної неділі. Контейнерні майданчики будуть прибрані з вулиці 1 жовтня. Вивіз індивідуальних контейнерів по цій вулиці буде відбуватись в понеділок та п’ятницю починаючи з 4 жовтня.
Нагадуємо, що вартість послуги для 1 мешканця в місяць, який проживає на території району Племстанція та вул. Київська– 24,87 грн.
Вразі успішної реалізації пілотного проекту його підходи будуть поширені на інші райони громади.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 30.09.2021 0 459
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно