альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

УВАГА! Всі багатоквартирні будинки списано з балансу Комунального підприємства «Єдність»

Повідомляємо! Станом на 25.05.20р. всі багатоквартирні будинки списано з балансу Комунального підприємства «Єдність» відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 10.06.2018р. № 2189, постанови КМУ «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків»
від 20 квітня 2016 р. № 301.
Більшість співвласників багатоквартирних будинків вже визначилися з формою управління. Але залишається значна кількість одноповерхових та двоповерхових будинків, в яких співвласники не прийняли рішення щодо форми управління багатоквартирним будинком, що є порушенням чинного законодавства. Тому співвласникам багатоквартирних будинків терміново необхідно визначитися з формою управління багатоквартирним будинком.
Управління багатоквартирним будинком може здійснюватися:
1 - самостійно співвласниками, без створення юридичної особи. Така форма управління більш доречна для одноповерхових будинків. Рішення приймаються безпосередньо самими співвласниками шляхом прийняття рішень більшістю голосів.
2 - передаватися управителю, якого обирають самі співвласники, або орган місцевого самоврядування. Така форма управління передбачає, що усі питання та проблеми з надавачами послуг вирішуються управителем.
3 - об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).
Також повідомляємо, що рішення співвласників багатоквартирного будинку зазначається протоколом загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку відповідної форми.
Для отримання більш детальної інформації, консультації та зразка оформлення протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку, просимо звернутися до Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР за адресою: пл. Центральна,1 каб. № 37 (3-й поверх), тел. 0664178760, 3-21-66.

Управління ЖКГ та КБ ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.05.2020 0 1 441
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно