альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги співвласників багатоквартирних будинків!

Триває списання з балансу Комунального підприємства «Єдність» багатоквартирних будинків, що здійснюється відповідно до постанові КМУ від 20.04.16 р. № 301 « Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
На теперішній час з балансу підприємства вже списано 61 житловий будинок (перелік додається). До 31 грудня 2019 р. буде списано всі багатоквартирні житлові будинки.
Тому співвласникам необхідно терміново визначитися з формою управління багатоквартирним будинком згідно Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» від 14.05.2015р. № 417- VIII.

Обирайте одну з форм управління:
1 - об’єднання співвласників багатоквартирного будинку ( ОСББ) - юридична особа;
2 - самостійна форма управління багатоквартирним будинком, без створення юридичної особи ( більше підходить для одноповерхових будинків);
3 - управління багатоквартирним будинком може бути передано управителю, якого обирають самі співвласники.

Для будинків, в яких співвласники не визначаться самостійно з формою управління, буде проведено конкурс виконавчими органами Вознесенської міської ради на призначення управляючої компанії (далі -Управитель), що буде надавати послуги з управління багатоквартирним будинком. Звертаємо вашу увагу, що у разі призначення Управителя розмір тарифу з управління багатоквартирним будинком визначається самим Управителем.
Наголошуємо, не будьте байдужими до своїх помешкань, вирішуйте самостійно майбутнє вашого будинку!
Для більш детальнішої інформації просимо звертатися до Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР за адресою: пл. Центральна,1 каб. № 37(3-й) поверх, тел. 4-05-41.


Перелік списаних будинків  Завантажити 
 Переглянути 


Управління ЖКГ та КБ ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.12.2019 0 1 180
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно