альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Безпритульні тварини в нашому місті – це відповідальність кожного

Вознесенська міська рада стурбована великою кількістю безпритульних тварин на вулицях нашого міста, чисельність яких на даних час збільшилась. Безпритульні собаки бувають агресивні і небезпечні, несуть пряму загрозу здоров’ю перехожих, особливо нашим дітям, також можуть розносити хвороби.
Але всі ми розуміємо, що безпритульні тварини - це домашні тварини, які залишились без догляду людини!
Регулювати кількість тварин шляхом знешкодження ми не маємо ні морального, ні юридичного права - жорстоке поводження з тваринами заборонено чинним законодавством України і тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.
Тому, незважаючи на дефіцит коштів в місцевому бюджеті, з метою зменшення популяції безпритульних тварин на вулицях нашого міста, Управлінням житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради укладено договір з Вознесенською районною державною лікарнею ветеринарної медицини на надання ветеринарних послуг - стерилізацію безпритульних тварин за умови, що тварина доставляється волонтером. Закликаємо всіх небайдужих, особливо мешканців багатоповерхівок, скористатись цією можливістю, а не просто говорити про хороше відношення до тварин. Стерилізація безпритульних тварин збереже їм життя, надасть Вам можливість спілкування з ними, але припинить розмноження та збільшення їх чисельності. Пам’ятайте, тільки спільними зусиллями можна зменшити кількість безпритульних тварин на вулицях нашого міста!
Заздалегідь дякуємо за розуміння та співпрацю!

Управління житлово-комунального
господарства та капітального будівництва
Вознесенської міської ради 4-52-86
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.09.2019 0 912
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно