альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вступає в силу відповідальність за неправильне паркування

В Україні до теперішнього часу практично не регулювалася сфера паркування.
Часто водії залишають транспортні засоби на тротуарах, проїжджих частинах або на коліях. Це ускладнює рух та створює затори.
Завдяки прийнятим документам на законодавчому рівні, запрацювали механізми відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів.
В нашому місті,  відповідно до прийнятих змін в законодавстві, виконавчими органами Вознесенської міської ради прийнято рішення щодо введення контролю за паркуванням транспортних засобів на вулицях міста. Зазначені повноваження будуть виконуватись посадовою особою Вознесенської міської ради, яка на рівні з поліцейськими буде виписувати штрафи за неправильне паркування та порушення правил дорожнього руху.
Відповідно до діючого законодавства, порушення:
- правил зупинки, стоянки транспортних засобів тягнуть за собою накладання штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що на теперішній час складає 255 грн., або 50 штрафних балів ;
- правил зупинки транспортних засобів стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху тягнуть за собою накладання штрафу в розмірі тридцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 510 грн., або 50 штрафних балів.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху та запобігання накладення адміністративного стягнення, будь ласка дотримуйтесь Правил дорожнього руху!!!

Управління ЖКГ та КБ
Вознесенської міської ради
Тел. 4-52-86
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.09.2019 0 884
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно