альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага ! Небезпечний бур’ян – амброзія!

Амброзія - небезпечний для довкілля та людини бур’ян. Діапазон пристосування цієї рослини дуже великий, а людина своєю недбалістю створює найсприятливіші умови для інтенсивного її розмноження.

Амброзія відзначається великою біологічною активністю. Вона здатна заглушити та витіснити не тільки культури, а й дикорослі рослини, захоплюючи таким чином нові земельні ділянки і площі.

При виявленні амброзії полинолистної на присадибних ділянках, біля житлових будинків, на узбіччях доріг необхідно проводити викорчовування або скошування рослин 4-5 разів за літо, щоб не допускати цвітіння рослини.

Тому, не варто зволікати, якщо бачите на подвір’ї небезпечну рослину!

Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва разом з комунальними підприємствами «СОМ» та «Єдність» проводить роботи по косінню та знешкодженню карантинних бур’янів, згідно плану покосів по вулицям міста. Також проводяться профілактичні бесіди з очільниками ОСББ по утриманню прилеглих територійв належному санітарному стані, керівниками підприємств усіх форм власності.

Просимо усіх мешканців міста, керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від відомчої належності, громадян, що мають будинки на правах власності ,юридичних і фізичних осіб вчасно викошувати траву, бур’яни та карантинні рослини, у тому числі амброзію.

Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.08.2019 0 705
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно