альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги співвласників багатоквартирних будинків, що знаходяться на балансі КП «Єдність»!

Продовжується робота по списанню багатоквартирних будинків з балансу Комунального підприємства «Єдність» відповідно до Постанови КМУ від 20.04.16 р. № 301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків».
Всі багатоквартирні будинки, які знаходяться на балансі Комунального підприємства «Єдність» будуть списані з балансу підприємства.
В зв’язку з цим мешканцям будинків, що знаходяться на балансі підприємства, терміново
необхідно визначитися з формою управління, а саме:
- управління самостійно співвласниками( більш характерна для одноповерхових будинків).
- ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирного будинку).
- управитель.
Після списання житлових будинків КП «Єдність» не буде виконувати роботи з поточних ремонтів конструктивних елементів житлового будинку, утримання прилеглої території, здійснювати розрахунки за використання електричної енергії на освітлення місць загального користування (під’їзди, підвали).
Бажаючим в подальшому отримувати послуги з управління житловим будинком Комунальним підприємством « Єдність» необхідно після списання багатоквартирного будинку з балансу обрати підприємство управителем на договірній засаді.
За більш детальнішою інформацією просимо звертатися до Управління ЖКГ та КБ Вознесенської МР за адресою: пл. Центральна,1 каб. № 37(3-й)поверх, тел. 4-05-41.
Управління ЖКГ та КБ ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.07.2019 0 994
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно