альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Увага! Небезпечний бур’ян - Амброзія!

Амброзія – небезпечний для довкілля та людини бур’ян. Діапазон пристосування цієї рослини дуже великий, а людина своєю недбалістю та безгосподарністю створює найсприятливіші умови для інтенсивного її розмноження.

Амброзія відзначається великою біологічноюактивністю. Вона здатназаглушити та витіснити не тількикультури, а йдикорослірослини, захоплюючи таким чином новіземельніділянкиі площі.

Спостерігаючи за амброзієюможна сказати, що вона справжній „зелений агресор”. Успішно витісняє корисні рослини, які прикрашають ландшафт, шкідлива для людини, особливо під час цвітіння.

При виявленні амброзії полинолистої на присадибних ділянках, біля житлових будинків, на узбіччях доріг необхідно проводити викорчовування або скошування рослин 4-5 разів за літо, щоб не допускати цвітіння.

Тому, не варто зволікати, якщо бачите на подвір’ї небезпечну рослину.

Просимо усіх мешканців міста, керівників підприємств, установ, організацій, незалежно від відомчої належності, громадян, що мають будинки на правах приватної власності, юридичних і фізичних осіб вчасно викошувати траву, бур’яни та карантинні рослини, у тому числі амброзію, дотримуватись чистоти і підтримувати порядок на всій території. Своєчасно обстежувати приватні садибні ділянки, прилеглі території підприємств, установ та організацій на наявність небезпечного бур’яну та негайно знищувати.

За порушення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Вознесенську від 02.06.2008 №35 згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність та накладення штрафу на громадян у розмірі від 340 до 1360 гривень і на посадових осіб, громадян суб’єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 гривень.

Тож давайте будемо боротися з амброзією разом та

берегти здоров’я один одного!

Управління ЖКГ та КБ

Вознесенської міської ради


скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.06.2019 0 706
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно