альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дякуємо за небайдужість! Безкоштовна стерилізація тварин триває!

В рамках заходів по зменшенню кількості безпритульних тварин по місту Вознесенськ проводиться стерилізація тварин за кошти місцевого бюджету.
В поточному році за участю небайдужих мешканців нашого міста простерилізовано 24 тварини. Це результат, підтверджений сумісною співпрацею людей, які дійсно розуміють та конкретними діями підтримують ідею зменшення безпритульних тварин.
Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради висловлює щиру подякукерівнику Колективного сільськогосподарського сервісного підприємства «Вознесенська ветеринарна аптека»Музиці Сергію Федоровичу, колективу Вознесенської районної державної лікарні ветеринарної медицини та усім активним мешканцям міста, які взяли на себе відповідальність, турботу та забезпечили післяопераційний догляд за тваринами!
Усім бажаючим простерилізувати собаку необхідно звернутися до Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради (пл. Центральна, 1, 3 поверх, каб.37) за направленням на безкоштовну стерилізацію. Безкоштовна стерилізація продовжується!
Управління ЖКГ та КБ
Вознесенської МР
4-52-86
скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.03.2019 0 636
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно