альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Розпочато роботи з будівництва дитячого будинку сімейного типу

Вознесенськ – єдине місто в Миколаївській області, яке отримало кошти субвенції з державного бюджету на будівництво дитячого будинку сімейного типу по вул. Зіркова, 1-б. В новозбудованому сучасному будинку планується проживання родини, яка візьме на спільне проживання та виховання до 10 дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Замовником будівництва виступає Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради.

За результатами проведеного тендеру підрядником визначено ТОВ «ІВЕКО-БУД». Загальна вартість об’єкту становить 10823,786 тис. грн. Фінансування здійснюється з державного бюджету за рахунок коштів субвенції місцевим бюджетам для розвитку сімейних форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт. За договором термін виконання робіт січень-вересень 2019 року. Будинок одноповерховий, загальною площею 249,8 м2, розрахований на проживання 12 осіб. Поряд з будинком передбачено будівництво гаражу та блоку господарських будівель, благоустрій та огородження території.

Усі бажаючі родини, які мають в собі батьківський потенціал та бажають свою любов та турботу подарувати дітям – сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, просимо звернутися до Служби у справах дітей Вознесенської міської ради по вул. Центральна 22/72.(тел.4-23-03).

Управління ЖКГ та КБ ВМР

Служба у справах дітей ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.02.2019 0 2 181
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно