альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Ремонт доріг - пріоритетний напрям роботи міської влади у 2019 році

7 лютого під головуванням першого заступника міського голови Юрія Сметани у малій залі Виконкому (пл. Центральна, 1) відбулася розширена нарада щодо планування обсягів та термінів виконання ремонту місцевих доріг у 2019 році. Крім запрошених підрядних організацій: ТОВ «ВІТТАР», ПП «Будзабезпечення», ФОП «Оганесян Л.Г.» та ТОВ «Софія-Граніт» - на нараді були присутні депутати міської ради та небайдужі мешканці міста.

Головуючий вчергове пояснив присутнім, що причина відтермінування ремонту місцевих доріг великими ділянками «картами» - ремонт центрального каналізаційного колектору, що тягнув за собою перекриття центральної магістралі. В зв’язку з цим увесь потік транспорту рушив вулицями Осипенка, Соборності, Михайлівська, Маріїнська, Танасчишина та Бузьких козаків.

«Першочерговими ділянками доріг, ремонт яких має бути виконано до 28 квітня поточного року, є: перехрестя вулиць Тітова-Болгарська, Київська-Одеська, Михайлівська-Бузьких козаків, Сухомлинського-Будівельників, Сухомлинського-Героїв України, Ювілейна-Енгельса, 3-4 ділянки по вулиці Маріїнській та заїзди до гаражів по вулиці Героїв України. Крім того, проводитиметься аварійний ямковий ремонт», - довів до відома Юрій Сметана, зазначивши, що гарантійний термін ремонту доріг «картами» сягає 10 років. Що стосується аварійного ямкового ремонту, то його гарантія становить 1 рік.

Також найближчим часом підрядники мають надати свої пропозиції щодо вартості проектування, ремонту доріг по вулиці Осипенка, Соборності (від клубу ЖД до ПЧ-13), Танасчишина, впровадження кругового руху на перехресті Соборності-Михайлівська-Шмідта та будівництва нових асфальтових доріг – вул. Леонова, Маяковського та провулок Карпенка.

«Вже 15-20 лютого міська влада бачитиме візуалізацію по проектах ремонту центральної магістралі та організації безпеки дорожнього руху по вулиці Київській (до промзони) та вулиці Осадчого (від мосту до пошти на мікрорайоні Болгарка)», - зауважив перший заступник.

Нагадаємо, що вищезгадані проекти замовлено за кошти місцевого бюджету. Після проходження експертизи їх буде передано до Служби автомобільних доріг Миколаївської області, яка має виконати ремонт цих ділянок Н-24 згідно проектів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

скачать dle 12.0
Дата публікації: 12.02.2019 0 1 002
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно