альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вода – джерело життя

24 жовтня КП «Водопостачання м. Вознесенська» відзначає 105-ту річницю з дня першого побудованого водогону в м. Вознесенську. До 100-річчя водогону був встановлений пам’ятний знак (водоколонка) як символ, призначений воді.

В свій 105-й рік існування водоканал – потужне підприємство, на якому встановлено сучасне енергозберігаюче обладнання, використовується прогресивна технологія підготовки води без використання хлору. На підприємстві 5 водопровідних і 7 каналізаційних насосних станції, 168 км водопровідних мереж, і більше 80 км каналізаційних. Щороку на підприємстві освоюються кошти держави, місцевого бюджету, власні кошти на заміну водогонів (3 км і більше щороку), придбання насосів, введення елементів автоматики тощо.

З нагоди 105-річчя з історичного початку роботи водоканалу висловлюємо щирі слова вдячності ветеранам водоканалу, які багато років працювали і працюють на підприємстві. Дякуємо за сумлінну працю та вклад у розвиток водопостачання всім працівникам та бажаємо натхнення для нових професійних звершень, енергії, здійснення найкращих задумів, щастя і міцного здоров’я, подальших успіхів на благо рідного підприємства.

Директор О.Г. Вдовіченко,

голова профкому Л.Є Шостак

скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.10.2018 0 1 009
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно