альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Планується ремонт каналізаційного колектора

ТОВ «Біологічні очисні споруди» за погодженням з Вознесенською міською радою планує жовтні-листопаді 2018 року проведення ремонтних робіт каналізаційного колектора у м. Вознесенську по вул. Київській (від вулиці Аграрної до вулиці Київської, 273), що розташований під покриттям автомобільної дороги загального користування державного значення (національна дорога) Н-24 Благовіщенське-Миколаїв (через м. Вознесенськ).

У зв’язку з незначною шириною проїзної частини та розташуванням елементів каналізаційного колектора під проїзною частиною дороги прийнято наступне рішення щодо розподілу транспортного руху по вулиці Київська:

- транспортний рух  Первомайськ-Миколаїв по об’їзному маршруту;

-  транспортний рух Миколаїв-Первомайськ по вулиці Київська.

ТОВ «Біологічні очисні споруди» виконує роботи з організації та безпеку дорожнього руху в місцях проведення ремонтних робіт та об’їзному маршруті, згідно розробленому та затвердженому робочому проекту зі Службою автомобільних доріг в Миколаївській області та Управлінням національної поліції у Миколаївській області.

ТОВ «Біологічні очисні споруди» заздалегідь просить вибачення за незручності, які можуть виникнути при проведенні ремонтних робіт.

Водії! Будьте уважні при проїзді ділянок ремонтних робіт, слідкуйте та виконуйте вимоги дорожніх знаків!

Адміністрація ТОВ «Біологічні очисні споруди»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.10.2018 0 1 061
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно