альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Забезпечення доступу громадян до Безоплатної правової допомоги

В приміщенні Вознесенської міськрайонної філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області, проведено семінар для суб’єктів пробації на тему: «Як вберегтись від телефонних шахраїв» та спільний прийом громадян з правових питань разом з головним спеціалістом Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Під час семінару присутніх ознайомлено з ризиками потрапляння у ситуацію, коли інші особи можуть привласнити номер телефону та скористатись особистими даними для оформлення кредиту. Також присутніх ознайомлено з порядком отримання безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснено порядок складання заяв правового характеру, складання процесуальних документів. Проінформовано, які саме категорії осіб мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Також клієнтам пробації була надана консультація з питань, як правильно діяти в ситуаціях ризику та юридичних питань, які виникають у повсякденному житті.
Спільна робота фахівців пробації та системи БПД надає можливість налаштуватись засудженим на вирішення життєвих проблем у правовий спосіб.
Наприкінці зустрічі клієнтам пробації було надано інформаційні матеріали правового характеру.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.02.2020 0 744
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно