альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи

Шановні вознесенці!

День Гідності та Свободи був запроваджений на честь двох знаменних для українського народу подій – Помаранчевої революції (2004) та Революції Гідності (2013). Відзначення цих доленосних для держави подій покликане закарбувати в серцях українців жертовність і подвиг тих людей, які не жаліли власної долі заради вільної України. Вони бажали бачити нашу країну сильною та вільною від зовнішнього впливу. Адже українська держава є незалежною, а її народ заслуговує на краще життя.
У цей знаменний і величний день з гордістю можна говорити, що українці – це народ, який заслуговує на повагу світової спільноти. Адже ми разом довели, що Україна – патріотична країна, з високим почуттям гідності та непереборним духом свободи!
Вітаю вас зі святом, що є символом відродження нації, духовної свободи, бо гідність і свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів жителів нашої Батьківщини до кращого життя та змінили хід української історії. Тож наразі від кожного з нас залежить, у якій Україні будемо жити ми і житимуть наступні покоління. Бажаю вам родинного затишку, злагоди, впевненості у завтрашньому дні та віри у світле майбутнє України!

Слава Україні! Героям Слава!

Міський голова Євгеній Величко
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно