альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Привітання міського голови Віталія Лукова з Великоднем

Дорогі вознесенці!

Великодні свята є важливою частинкою життя кожного українця. Ця традиція пережила багато потрясінь і дійшла до нас крізь віки, щоб наші серця завжди були відкриті для добра і любові. Великдень, Воскресіння Христове або Пасха – свято зі свят і торжество всіх торжеств. З усіх великих християнських свят церковного року воно найбільш давнє, урочисте й радісне
Великдень завжди був вагомим приводом зібратися в колі рідних і близьких, приготувати духмяних смаколиків, наповнити будинки радісним сміхом, обіймами та щастям. Основи і традиції Великоднього свята і сьогодні з нами. Маємо лише його нове обрамлення.
Дорогі земляки! Щиро вітаю вас із Воскресінням Христовим і бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та миру в серці. Саме від серця кожного з нас йдуть добро, розуміння, любов до ближнього. Саме ці принципи лежать в основі свята, такого близького для кожного з нас. Тож цього дня, незважаючи на місце, від усіх сердець українців буде линути молитва за збереження України, а значить кожного з нас.
Зараз не можна організовувати багатолюдні зустрічі, та я упевнений у тому, що кожен з нас знайде шлях допомогти тому, хто цього потребує, у вигляді слова чи запашної пасочки. А ще кожен з нас має обов’язок і можливість зберегти здоров’я і життя своїх рідних, земляків, залишаючись вдома. Бо справжня близькість – вона в наших серцях.
Не наражайте на небезпеку ні себе, ні своїх рідних, ні просто знайомих, моліться вдома!
Христос воскрес!

Ваш міський голова Віталій Луков
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно