альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вітання міського голови Віталія Лукова з Днем знань

1 вересня – День знань

1 вересня – це свято, яке дороге кожному, хто навчається і навчає. Для педагогів – це початок нового етапу в роботі, радість від зустрічі зі своїми вихованцями. Для дітей – це старт серйозної роботи, спілкування з друзями, успіхів і відкриттів.

Сьогодні система освіти в процесі реформування. Зміни в організації освітнього простору, новий підхід до формування педагогічних кадрів, новітні критерії для освітнього процесу – це все не лише слова, а реалії.

Висловлюємо особливу подяку педагогічним колективам, адже саме їм довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Саме на педагогів держава покладає надію на побудову нової української школи. Саме від громадянської позиції кожного педагога залежить формування незалежності нашої держави - України.

Щиро вітаємо всіх вознесенців: школярів, студентів, педагогів, батьків із Днем знань та початком нового навчального року! Бажаємо всім міцного здоров'я, енергії, достатку, благополуччя і миру. Успіхів і натхнення юним вознесенцям, які вирушають 1 вересня до прекрасної Країни Знань!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно