альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

9 червня – День працівників легкої промисловості

Історично склалося, що місто Вознесенськ займає провідні позиції в регіоні за валовим доходом від збуту продукції легкої промисловості. В місті зосереджено одразу кілька потужних підприємств цієї галузі економіки, які відіграють в житті міста вагому роль, як виробництва, які формують економічну основу усієї громади. Ось перелік лише найпотужніших з підприємств: ТОВ "В-Центр", Приватне підприємство "Вікторія 8", ТОВ "Німфея", ТОВ «УШК», ТОВ "Вознесенська взуттєва фабрика", приватне підприємство "Промінь", ТОВ "Gregory Arber", ПП "Бундюк". В легкій промисловості працюють тисячі вознесенців.
Сьогодні продукцію вознесенських підприємств купують не лише в Україні, але і за кордоном. Таким чином, своєю сумлінною працею, якісною продукцією працівники легкої промисловості роблять місто Вознесенськ відомим з промислової та інвестиційної точки зору. Завдяки якісному продукту наших підприємств та підприємців місто розвивається.
Бажаю усім працівникам легкої промисловості мотивації робити свою роботу якомога якісніше, і надалі тримати високий рівень продукції наших підприємств й, таким чином, - створювати майбутнє для прийдешніх поколінь, прославляти громаду на міжнародному та всеукраїнському рівнях. Дякую за професіоналізм і відданість професії та зичу здоров’я, благополуччя, добра, економічного зростання.
Міський голова Віталій Луков
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно