альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Депутати Невеселий та Крет не проголосували за фінансування мікропроектів, які анонсували громадам

16 травня відбулася позачергова сесія Миколаївської обласної ради, на якій було прийнято довгоочікуване рішення «Про внесення змін до обласного бюджету Миколаївської області». Цього чекали голови та жителі ОТГ області, адже в бюджеті закладено кошти освітньої, медичної та інфраструктурної субвенції, тощо (перелік проектів, закупівель в межах Вознесенської громади буде оприлюднено після отримання оригіналу документа).

На сесії голови ОТГ звернулися до депутатів обласної ради з проханням підтримати рішення про бюджет, адже за відсутності фінансування припиняється робота в громадах, зупиняється весь процес. Але не всі обласні обранці думають за звичайних жителів області, які чекають покращення умов життя в своїх громадах.

Вознесенська громада хоче почути пояснення від депутатів обласної ради, які не голосували за прийняття змін до бюджету! Спочатку ви анонсуєте у себе на округах про мікрогранти, звинувачуєте міську владу в небажанні їх співфінансувати та ремонтувати дороги, а потім на сесії облради не голосуєте за виділення коштів на ці потреби? Можливо вже досить грати в політичні ігри напередодні виборів у Верховну Раду України та вводити в оману виборців? Жителі Миколаївщини не бажають чекати допоки депутати маніпулюватимуть ними, вони чекають реальних дій.

Хочу подякувати 34 обласним депутатам, які підтримали свої громади та проголосували «за» рішення про бюджет. Це дасть нам можливість розпочати роботи та закупівлі вже влітку, а не в грудні, як це зазвичай буває.

Міський голова

Віталій Луков

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно