альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Привітання очільника громади Віталія Лукова до Дня визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня вся Україна відзначає знаменну і незабутню дату – День визволення від фашистських загарбників.

Понад десять мільйонів українців загинули у найбільшому в історії людства військовому конфлікті – Другій Світовій війні. А ті, що вижили – повернулися до зруйнованих міст та спалених сіл і відбудували їх. Українці ніколи не забудуть про цю трагічну сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

Вже через сім десятиліть нинішні захисники України, відважні та сміливі бійці, які у боротьбі з агресором відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну державу, стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Адже для них найвищим законом буття є і залишається захист рідної України, її свободи і незалежності.

Шановні ветерани Другої Світової війни! Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається ваш приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Ми доземно вклоняємось усім захисникам Батьківщини та схиляємо голови в пам’ять про полеглих за свою країну. Всі вони - приклад доблесті і відваги, любові до матінки-вітчизни, взірець патріотизму для прийдешніх поколінь.

Щиро дякуємо всім ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров'я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно