альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Кубок Миколаївської області серед ветеранів 40+ у Вознесенську

У суботу, 23 червня, в місті Вознесенську відбувся Кубок Миколаївської області серед ветеранів 40+ за формулою 8х8. Організатором змагань виступили Федерація футболу Миколаївської області на чолі з Олександром Пасічним спільно з Вознесенським МЦ ФЗН «Спорт для всіх», директор Іван Алексєєв. У турнірі взяли участь 7 команд: м. Вознесенськ, м. Южноукраїнськ, м. Миколаїв, збірна Новий Буг-Казанка, Первомайський район, Арбузинський район, Березанський район.

Згідно з жеребкуванням, команди були розділені на 2 групи. До першої групи увійшли команди: м. Миколаєва, м. Вознесенська, Первомайського району, Березанського району. До другої групи потрапили команди: Арбузинського району, збірна Новий Буг-Казанка, м. Южноукраїнська.

Відповідно до регламенту, команди в групах грають за формулою «кожен з кожним», 2 тайми по 10 хвилин (у 2 групі по 15 хвилин). Потім команди, що зайняли перші місця в своїх групах, розігрують між собою перше і друге місце, а другі місця - третє і четверте.

На святі спорту були присутні: Вознесенський міський голова Віталій Луков, його заступник - Юрій Путій, заступник голови Федерації футболу Миколаївської області Ігор Пономаренко, керівник відділу розвитку футболу Федерації футболу Миколаївської області Олександр Балакін.

Змагання почалося з урочистого шикування та маршу команд. Далі міський голова Віталій Луков привітав учасників турніру: «Всім гарного настрою, спортивної боротьби і спортивної злості. Бережіть свої ноги, подумайте, що вони у вас не такі, як були 20 років назад. І нехай переможе найсильніший».

Олександр Балакін від імені Федерації футболу Миколаївської області подякував Вознесенську за чудове поле і організацію свята та закликав райони проявляти ініціативу в організації подібних турнірів: «Без ветеранського футболу дітям ні на кого буде рівнятися. Ветерани своїм особистим прикладом беруть участь в становленні дітей як професійних футболістів».

Після того як пролунав гімн України, головний суддя сповістив про початок турніру.

Судили матчі: Микола Петрановський (головний суддя), Максим Чернега та Ігор Клигін.

Абсолютно всі ігри видалися напружені, гравці викладалися на полі по повній, видно було азарт і бажання футболістів заволодіти кубком переможця. Але за межами поля панувала дружня обстановка, всі були раді знову бачити один одного, гравці команд-суперників обмінювалися спогадами про футбольне минуле.

Результати групових матчів.

1 група:

м Вознесенськ - м Миколаїв - 0:1

Первомайський р-н - Березанський р-н - 1:2

м.Миколаїв - Первомайський р-н - 1:0

Березанський р-н - р Вознесенськ - 0:2

м.Миколаїв - Березанський р-н - 0:0

м Вознесенськ - Первомайський р-н - 0:2

2 група:

Арбузинський р-н - м.Южноукраїнськ - 3:3

м.Южноукраїнськ - Новий Буг-Казанка- 1:0

Новий Буг-Казанка- Арбузинський р-н - 1:1

Таким чином, боротьбу за 1-е - 2-е місця продовжили команди м. Миколаєва і збірна Новий Буг-Казанка. За 3-е-4-е місця боролися команди Березанського р-н і м. Южноукраїнськ.

Обидві фінальні гри видалися дуже напружені, емоції зашкалювали як у гравців, так і у вболівальників команд. І якщо в матчі за 1-е - 2-е місця все вирішилося в ігровий час, Миколаїв обіграв збірну Новий Буг-Казанка з рахунком 2:0, то володар третього призового кубка визначився тільки після пробиття пенальті. Матч Березанський р-н - м. Южноукраїнськ закінчився «сухою» нічиєю, але в післяматчевих пенальті точнішими були футболісти з Березанського району - 3: 0.

На церемонії нагородження Олександр Балакін разом з головним суддею Миколою Петрановським вручили командам заслужені кубки, а також нагородили кращих гравців фінальної частини: Сергія Козлова (м. Миколаїв), Олександра Охезіна (Новий Буг-Казанка, В'ячеслава Королева (Березанський р-н), Володимира Дєєва (м. Южноукраїнськ).

Наостанок капітани команд-переможців турніру поділилися своїми враженнями про змагання. Віталій Крикун, капітан збірної команди Новий Буг-Казанка:

«Турнір був чудовим. По-перше, ми взагалі любимо Вознесенськ з тих часів, коли були молодими футболістами, тут завжди приймали дуже добре і галявина, напевно, одна з кращих в нашій області. І взагалі такий турнір повинні проводити ось так по регіонах. І Новий Буг готовий прийняти в такому ж форматі: 8, 6 команд, скільки буде».

Валерій Бабик, капітан команди міста Миколаїв, володарів кубка переможців:

«Результатом ми задоволені, їхали за перемогою, чого і добилися. Фінальна гра була важкою, але нам пощастило, ми забили перший гол, не змусив себе чекати і другий гол, решту часу грали на утримання м'яча. Команда зіграна, розуміюча один одного. Були й суперники хороші: команда Березанки завжди проблематична для нас. Турнір оформлений чудово, такі б частіше проводили і, до речі, на таких хороших полях».

Тетяна Якимчук

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.06.2018 0 1 757
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно