альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Невгамонько. Живи активно!»

27 березня 2021 року об 11:00 запрошуємо всіх активних мешканців Вознесенської громади відвідати спортивний захід «Невгамонько. Живи активно!», що відбудеться в м.Вознесенськ в спортивній залі ЗОШ № 6.
Проводьте своє дозвілля цікаво та активно! Від учасників будуть потрібні гарний настрій, спортивний одяг, спритність та швидкість. Спеціальна підготовка не вимагається! Вік учасників - від 12 років.
В програмі: - Майстер – класи зі скелелазіння, техніки спортивного туризму та зі спортивного орієнтування; - Смуга перешкод різної ступені складності: для дітей та дорослих та ще безліч інших цікавинок та розваг.
Захід буде проведено ГО «Туристичний клуб «Вознесенськ» в рамках проекту соціальної дії «Невгамонько. Живи активно!» за підтримки ХОБФ «Об’єднання». Проект реалізується за підтримки проекту «Зміцнення між секторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що спів фінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.
За умовами проекту учасникам віком до 18 років потрібно надати дозвіл від батьків на проведення фото та відео фіксації.
Всі учасники заходу повинні бути в індивідуальних захисних масках до моменту старту і відразу після завершення проходження етапу.
Оргкомітет – Костюков Олег Сергійович, тел.+38 050 3904276 (Viber); +38 097 2795757

Програма проведення спортивного заходу
«Невгамонько. Живи активно!»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.03.2021 0 921
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно