альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Наші плавці найкращі!

У ФОК "Водограй" 09.03.2019 відбувся Відкритий чемпіонат Південного регіону з плавання, присвячений Міжнародному жіночому дню. У змаганнях взяли участь 224 спортсмени із Миколаєва, Херсону, Южноукраїнська, Кропивницького та Вознесенська. Усього 8 команд.
Приємними сюрпризами порадували спортсмени команди «Водограй». У індивідуальній програмі наші плавці були кращі в таких видах, як: вільний стиль і батерфляй, що дозволило їм частіше підніматися на п'єдестал. Примітним є те, що на дистанції 50 м в/с були виконані нормативи 1 юнацького розряду - Горбачов Станіслав (2010 р.н.) і 1 спортивний розряд Іванущик Денис (2005 р.н.). Також наші юнаки посіли 2 місце в естафеті 4×50 м в/с, пропустивши вперед у дуже конкурентній боротьбі команду з Миколаєва СК ЗОРЯ (підопічні В'ячеслава Мороза). А кульмінацією цього спортивного свята стала комбінована змішана естафета 4×50 м, де беруть участь 2 хлопчика і 2 дівчинки і пливуть усіма стилями, кожен своїм. Із п’яти команд, що брали участь у цій естафеті, наші спортсмени в складі: Горбачов Станіслав, Мартиновський Микита, Бруцька Анастасія і Ткаченко Катерина перемогли, посівши перше місце!
У результаті команда Вознесенська «ВОДОГРАЙ» зайняла І загальнокомандне місце з результатом: 18 золотих, 10 срібних і 9 бронзових медалей.
Вітаємо всіх жінок зі святом! Вітаємо спортсменів та тренерів команди Водограй з чудовим виступом! Так тримати!
КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.03.2019 0 1 291
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно