альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Триває Спартакіада трудових колективів

У басейні фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй» 26 січня відбулись змагання з плавання в залік V Спартакіади трудових колективів. Заявки подали 5  команд, але команда «Ветеран» не вийшли на старт. Кожну команду представляли 5 учасників. Спортсмени боролись в особистій першості та пливли естафету.

У особистому заліку третім став Жигайло Олександр (команда «Освіта»), срібло здобув Резник Вадим (команда «Зорі над Бугом»), а на першу сходинку п’єдисталу піднявся Горохов Сергій (команда «Освіта»). Цікавою вийшла естафета. Боротьба між командами «Освіта» та «Зорі над Бугом» точилась до останньої секунди. Все ж першими до фінішу дійшла команда «Зорі над Бугом», друга команда «Освіта», третя – «Новогригорівка».

У результаті на першу сходинку піднялись спортсмени команди «Освіта», другими стали хлопці з команди «Зорі над Бугом», а на третьому місці команда «Новогригорівка». Точно так само виглядає і перша трійка в турнірній таблиці після трьох видів змагань. Попереду залишається ще три види: шахи (9 лютого), настільний теніс (7 квітня) та стрітболу (11 травня).

Чекаємо всі трудові колективи на старті чергового виду!

КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.01.2019 0 1 226
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно