альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Будуємо країну без бар’єрів разом»

«Будуємо країну без бар’єрів разом»
У важких життєвих обставинах складно зорієнтуватися та знайти свій шлях, зробити перший крок для руху в сторону якісних змін і перетворень. Але поруч так багато людей, які змогли знайти в собі внутрішні сили та мають неймовірний життєвий досвід, яким готові поділитися. Ми маємо на меті створити платформу, де були би зібрані найкращі соціальні ініціативи та проекти.
На виконання Плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 р. № 883-р, Міністерство соціальної політики України оголошує проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт/ініціативу «Будуємо країну без бар’єрів разом».
Метою проєкту є виявлення найкращих ініціатив та успішних кейсів, реалізованих в громадах на території України фізичними особами громадськими та релігійноми організаціями, впровадження кращих практик врядування на державному рівні й на місцях через принципи прозорості, справедливості, рівності, гласності, верховенства права та прав людини.
Закликаємо долучитися до участі у конкурсі шляхом заповнення відповідної аплікаційн форми/ заявки на участь.
Заявка на участь
в конкурсі проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики
«Будуємо країну без бар’єрів разом»
ПІБ учасника
Місце роботи, посада:
Назва установи, організації
Контактний номер телефону
КАТЕГОРІЯ (залишити необхідне)
- освіта в соціальні йсфері;
-медичне забезпечення соціальних категорій населення;
- ІТ сервіси для поліпшення надання соціальної послуги;
- культура/мистецтво для реалізації соціальних потреб громадян;
- правове забезпечення;
- соціальне підприємництво;
- державне врядування (найкраща практика органу місцевого саимоврядування для забезпечення осіб з інвалідністю, постраждалих від домашнього еасильства, одиноких, літніх людей послугами);
- реабілітація/оздоровлення;
- спорт;
- наукові розробки та дослідження, корисні моделі.
Назва ініціативи/проєкту:
Проєкт/ініціатива реалізована (так/ні):
Опис:
Мета:
Вплив ініціативи на розвиток соціального середовища:
Запрошуємо до участі шляхом заповнення відповідних аплікаційних форм та до 7 лютого 2022 року надсилання їх на адресу initiate_msp@ukr.net.
Заповнену форму заявки з описом ініціативи/проєкту просимо також надсилати до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради на електронну адресу: utszn_vozng@ukr.net
За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.
Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.12.2021 0 1 343
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно