альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Виконавчий комітет приймає пропозиції щодо продажу трикімнатної квартири

Виконавчим комітетом Вознесенської міської ради за рахунок коштів субвенції державно-го бюджету на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, та коштів Вознесенської міської територіальної громади проводиться закупівля трикімнатної квартири у комунальну влас-ність територіальної громади для надання в тимчасове користування внутрішньо перемі-щеним особам.
Квартира загальною площею не менше 64 кв. м купується в межах міста на вто-ринному ринку за найбільш низькою ціною, має бути ізольованою, з усіма зручностями і відповідати встановленим санітарним і технічним вимогам (придатна для проживання, з повним внутрішнім оздобленням), у житлових будинках, які не належать до ветхого та аварійного фондів.
Грошові кошти за квартиру перераховуються на підставі нотаріально оформлено-го договору через органи Держказначейства на розрахунковий рахунок продавця за безго-тівковим розрахунком у гривні.
Вартість квартири повинна включати в себе всі витрати, пов'язані з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов'язкових платежів).
Пропозиції приймаються в термін до 26 листопада 2021 року в письмовому ви-гляді за адресою: пл. Центральна, 1, каб. 25 у робочі дні з 08:00 до 12:00 і з 13:00 до 16:00.
До пропозиції необхідно додати копії технічного паспорта на квартиру і документів, що підтверджують право власності на житло.

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.11.2021 0 967
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно