альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Прийом громадян у відділі соціальних виплат, компенсацій та пільг Управління соціального захисту населення відбувається лише після попереднього запису

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV» з 26 жовтня 2021 року на території Миколаївської області встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, який веде до ряду обмежень.
Прийом громадян у відділі соціальних виплат, компенсацій та пільг Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради відбувається лише після попереднього запису. При відвідуванні обов`язково повинні бути одягнені засоби індивідуального захисту, зокрема захисні маски або респіратори, які закривають ніс та рот, також дотримання дистанції між клієнтами не менш як 1,5 метра. У разі, якщо у Вас є ознаки респіраторних захворювань – температура, нежить, кашель – не потрібно приходити до Управління, Ви повинні розуміти міру своєї особистої відповідальності.
Рекомендуємо населенню громади, у разі виникнення питань щодо державної допомоги або субсидії , звертатись до фахівців відділів Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради за номерами телефонів (05134 – код):
-3-24-25 – запис на прийом;
-3-24-33, 3-21-54 – звернення за роз`ясненнями (консультацією) по житловим субсидіям та державним допомогам;
-3-22-83 - питання щодо суми виплат по всім видам допомоги;
-3-21-57 – пільги;
-3-24-52 – начальник відділу соціальних виплат, компенсацій та пільг.
Заповнені документи для призначення державної допомоги, субсидії, пільги, можливо надсилати поштою за адресою: м.Вознесенськ, вул. Пушкінська, 1 (що є на теперішний час найкращим варіантом).
З питань соціального захисту осіб з інвалідністю, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, учасників АТО/ООС звертатися за телефоном – 3-29-30;
З питань праці - 3-24-04.
Телефони працюють з 8.00 год. до 17.00 год.
Додатково повідомляємо, що субсидія розрахована з жовтня буде перерахована, так як на період карантину для регіонів із встановленим "червоним" рівнем епідемічної небезпеки розрахунок житлових субсидій проводиться з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається субсидія на оплату централізованого постачання холодної та гарячої води, водовідведення, електроенергії та природного газу для приготування їжі і підігріву води. Перерахунок буде здійснено наприкінці листопада.
Бережіть себе, оточуючих і нас, життя та здоров`я – це найдорожче, що ми маємо.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.10.2021 0 827
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно