альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В Університеті третього віку стартував новий навчальний рік

Комунальна установа «Територіальний центр м. Вознесенська» привітно відкрила двері для слухачів Університету третього віку. 17 вересня 2021року в актовій залі терцентру відбулося свято з нагоди початку нового навчального року.
Розпочали святкову програму студенти театрального гуртка «Волошки» постановкою, присвяченою 30-річчю незалежності України. Незабутній виступ вдало підібраного репертуару подарували учасники хору ветеранів «Надія». Студенти хору «Універ» гарно та величаво заспівали Гімн Вознесенська.
Керівник Університету Гачук Галина Олександрівна розповіла про початок навчального року в Університеті третього віку, цікаві проведені заходи у відділенні та напрямки подальшої роботи. Ще раз зазначила, що соціальне навчання відноситься до так званої неформальної освіти, він не ставить за головну мету отримання професії, а дає персональний розвиток, соціальну адаптацію та збереження активної життєвої позиції людей похилого віку.
Багато теплих слів прозвучало на честь студентів Університету третього віку від директора Комунальної установи Коваленко Людмили Олександрівни, голови ветеранської організації Мазура Віктора Феліксовича.
Зі щирими привітаннями до студентів звернулися запрошені гості - заступники міського голови: Жуков Андрій Сергійович, який як і обіцяв, передав терцентру 2 комплекти комп’ютерної техніки, щоб студенти університету підвищували свої знання на заняттях з комп’ютерної грамотності та Шафорост Наталя Григорівна, яка була рада бачити аудиторію ентузіастів, які бажають пізнавати щось нове та втілювати свої мрії в життя.
Також, з настановою та побажаннями на наступний навчальний рік, виступила начальник Управління соціального захисту населення Шишляннікова Ірина Анатоліївна.
Третій вік — час творчості! А Університет третього віку – це панацея від самотності. Навчання в університеті дає поштовх для повноцінного існування в сучасному світі знань, дає можливість відчути себе потрібними, усвідомити, що життя продовжується і межі пізнання не існує.
Бажаємо студентам Університету третього віку успішного навчального року насиченого новими відкриттями та здобутими знаннями!

Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.09.2021 0 909
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно