альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

І знов про субсидію

З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.
Відповідні документи вже затверджено Міністерством соціальної політики (наказ Мінсоцполітики від 07.05.2021 № 242) та зареєстровані у Мін’юсті, на сайті Міністерства соціальної політики опубліковано 14 травня 2021 року.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!
З метою уникнення утворення черг, на підставі документів, поданих протягом УСІХ 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія ВСІМ домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року, у разі відсутності нарахованої пільги.
Просимо усіх хто потребує підтримки держави не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р., буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:
- безпосередньо до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради за адресою м. Вознесенськ, вул. Пушкінська, 3, але лише при попередньому запису по тел.3-24-25;
- заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу Управління;
- через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайт Мінсоцполітики
https://www.msp.gov.ua.

Бланки Заяви та Декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики
https://www.msp.gov.ua/news/16214.html з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою до органів соціального захисту населення, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадових осіб центру надання адміністративних послуг.

Мінсоцполітики звернулось до керівників органів місцевої влади та органів місцевого самоврядування, зокрема міст обласних центрів та міст обласного значення з проханням провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення, та доведення до їх відома зазначеної інформації.
Тому вжито заходи для упорядкування черговості відвідування громадянами органів соціального захисту населення, шляхом запровадження талонної системи для прийому громадян у визначений час.

ПРИЙОМ БУДЕ ЗДІЙСНЮВАТИСЬ ЛИШЕ ПРИ ПОПЕРЕДНЬОМУ ЗАПИСУ ПО ТЕЛЕФОНУ 3-24-25.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.05.2021 0 1 020
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно