альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Субсидія чи пільга?

Відповідно до п. 13 Положення про призначення житлової субсидії, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (зі змінами станом на 13 травня 2021 року) у разі призначення житлової субсидії пільги не нараховуються. Тобто, у зв’язку з тим, що на теперішній час при змінах, які відбулись в процесі звернення та призначення житлової субсидії, відсутності затверджених бланків Заяви та Декларації, змін до програмного комплексу «Житлові субсидії», запис на прийом, найімовірніше, при закритті бази за травень 2021 року субсидії на житлово-комунальні послуги не будуть розраховані. Тому автоматично може відкритись пільга у наступної категорії пільговиків які отримували субсидію до 30.04.2021 року, а саме:
- пільги, які залежать від середньомісячного сукупного доходу сім’ї (менше 3180,00грн. на 1 особу), це - діти війни, учасники війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні сім'ї, працівники служби цивільного захисту на пенсії, сільські педагоги на пенсії;
- пільги які не залежать від доходів сім’ї, це - член сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни, УБД, особи з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ, ІІІ гр. , чорнобильці І, ІІ категорії, ветерани військової служби, державної кримінально-виконавчої служби, служби цивільного захисту, органів внутрішніх справ, вдови ветеранів, реабілітовані, батьки загиблих військовослужбовців, інваліди військової служби і з місцевого бюджету по зору І, ІІ гр. + Гемодіаліз.
Для того щоб упередити непорозуміння пов’язані з тим що людина хоче субсидію але її призначена пільга (так як при розмірі субсидії «0» призначається пільга) Вам необхідно ВИРІШИТИ до 22 травня 2021 року, та обрати чи Ви хочете отримувати пільгу, чи субсидію.
Якщо Ви бажаєте отримувати житлову субсидію, Вам необхідно звернутись до Управління з заявою про припинення пільги до 22.05.2021 року за адресою м. Вознесенськ, вул. Пушкінська, 1, каб. 9 (тел. 3-21-57).
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.05.2021 0 839
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно