альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Територіальний центр соціального обслуговування допомагає безхатченкам

У зв’язку з похолоданням постала потреба у обігріві та гарячому харчуванні бездомних людей. Вже із початку морозів працівники КУ «ТЦСО м. Вознесенська» надавали допомогу для бездомних.
Люди, які потрапили в скрутні обставини, можуть отримати допомогу в трьох місцях громади, а саме:
1. Вул. Михайлівська, 3, Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська», тел. 3 26 02, з понеділка по п’ятницю з 8-00 до17-00 год. Тут, крім обігріву і їжі, можна отримати речі бувші у вжитку, послуги перукаря, консультаційну допомогу в оформленні документів особам без визначеного місця проживання та звільненим з місць позбавлення волі.
2. Вул. Шмідта, 9, Товариство Червоного Хреста, з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00 год. Можна обігрітись і отримати їжу.
3. Вул. Самосенків, 79-А, с. Новогригорівка (адмінбудівля старостату), з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00 год. Тут можна обігрітися, попити гарячий чай з хлібом, отримати речі бувші у вжитку, отримати консультацію.
13.01.2021 року працівники КУ "ТЦСО м. ВОЗНЕСЕНСЬКА" разом з головою Вознесенського Червоного Хреста України провели соціальну акцію «Нагодуй голодного». Шість безхатченків нагодували благодійним обідом та надали бувші у вжитку речі.
В січні, з метою попередження переохолодження та замерзання при зниженні температури, місцева служба ДСНС розгорнула пункт обігріву для осіб без визначеного місця проживання та громадян, які потрапили в складну життєву ситуацію за адресою вул. Соборності (футбольне поле) між залізничним вокзалом та адміністративною будівлею ПЧ-13, що працював з 17-00 год. до 08-00 год. Працівники Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради, КУ «ТЦСО м. Вознесенська», ТОВ «Червоного Хреста» пункт регулярно забезпечували дезінфікуючими засобами, індивідуальними масками, одноразовим посудом, чаєм, цукром, хлібом, гарячою кашею з м'ясною, беконною, грибною піджаркою. Відвідали пункт 11осіб.
З 24.01.2021 Православна Церква України святої княгині Ольги за підтримки ТОВ «КОРПОРАЦІЯ БУЗЬКІ КАР'ЄРИ» започаткували щонедільні благодійні обіди з 13.00 до 14.00 на території храму м. Вознесенськ, вул. Кутвицького,1 для людей, які потрапили у скрутне становище. Звернулось 12 осіб.
Є у нас також люди, які самостійно допомагають одягом, продуктами харчування – це волонтери, активісти та просто небайдужі мешканці нашої громади. Щиро дякуємо усім!
Шановні жителі громади! Якщо Ви маєте бажання допомогти таким громадянам, приносьте до пунктів обігріву: взуття, теплі зимові речі, якими ви не користуєтесь, (особливо чоловічі), продукти харчування (чай, цукор, крупи, олію, продукти швидкого приготування, консерви). Заздалегідь Вам вдячні!

КУ "ТЦСО м. ВОЗНЕСЕНСЬКА"
скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.01.2021 0 786
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно