альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги осіб, які змінили постачальника газу – пільговиків та отримувачів субсидії

За інформуванням Мінсоцполітики запроваджено інформаційний обмін між підприємствами, які постачають природний газ населенню, та органами соціального захисту відомостями про зміну пільговиками/отримувачами житлових субсидій виконавця послуги.
Така інформація має надаватися надавачами послуг Управлінню соціального захисту населення щодо нових абонентів до 20 числа кожного місяця. Це дозволить здійснити своєчасний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за встановленою виконавцем послуги ціною та проводити перерахування коштів постачальнику за спожитий газ, що особливо важливо при грошовій безготівковій формі виплати пільг та житлових субсидій через АТ ,,Ощадбанк”.
Проте, на сьогоднішній день до Управління соціально захисту населення не від усіх виконавців послуг надходить інформація про перелік споживачів, які уклали договір з ними. До прикладу, ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗЗБУТ» у січні цього року надав список пільговиків та отримувачів житлової субсидії, які у січні 2020 року відмовились від послуг Товариства та перейшли до іншого постачальника природного газу. А от новий постачальник газу не надав щодо нового абонента необхідну інформацію для нарахування пільги чи субсидії, а список був наданий після сформованої бази на виплату.
Оскільки Положенням про порядок призначення житлових субсидій передбачено, що громадянин, якому призначено житлову субсидію зобов’язаний поінформувати структурні підрозділи з питань соціального захисту населення в тому числі і про зміну виконавця комунальних послуг, просимо всіх одержувачів житлових субсидій та пільг в найкоротші терміни інформувати про зміну постачальника газу, надавши при цьому особовий рахунок відкритий у іншого постачальника газу.
Заяву-повідомлення, копію договору, укладеного з газопостачальною компанією або інформацію, відповідно до якої можливо нарахувати пільгу чи субсидію слід надсилати до Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради із заявою (по субсидії, зазначивши особовий рахунок субсидіанта) довільної форми за адресою: вул. Пушкінська, 1, чи на електронну адресу utszn_vozng@ukr.net.

Управління соціального захисту населення ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.01.2021 0 782
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно