альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги отримувачів державної допомоги!

Кабінетом Міністрів України 22 липня 2020 року прийнято постанову №632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги». Відповідно до постанови:
1. Затверджено Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги.
2. Установлено, що:
перерахунок допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, яка виплачувалася в січні-червні 2020 р., проводиться з 1 січня 2020 р. у розмірі, що становить 2,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, на дітей з інвалідністю, над якими встановлено опіку чи піклування, - 3,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку;
з 1 липня 2020 р. призначення і виплата державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги на дітей одиноким матерям особам, у яких закінчився строк таких виплат у березні-червні 2020 р., здійснюється лише після подання нової заяви з необхідними документами та декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги;
державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям та допомога на дітей одиноким матерям особам, які звернулися за її призначенням у липні-серпні 2020 р., призначається і виплачується починаючи з липня 2020 року.
3. Внесено зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України.
Постанова набирає чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 липня 2020 року.
Цією постановою суттєво змінено порядок призначення і виплати державної допомоги на дітей одинокій матері та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сімʼям.

Постанова "Деякі питання виплати державної соціальної допомоги"скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.07.2020 0 822
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно