альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Запрошуємо до участі у фестивалі GOLDenFest

Славутицька міська рада запрошує до участі у ІІ Міжнародному фестивалі для людей поважного віку GOLDenFest, який відбудеться з 01 по 03 травня 2020 року у місті Славутичі Київської області. Місією фестивалю є підвищення якості життя людей та адаптація осіб старше 50 років до сучасного суспільного життя; створення умов для їх спілкування та самореалізації, розвиток культурно-туристичного потенціалу міста Славутича та регіону.
Оргкомітет GOLDenFest має на меті залучити осіб старше 50 років до культурно-мистецьких, фізкультурно-оздоровчих та розважальних заходів. У програмі фестивалю заплановано проведення індивідуальних та колективних спортивних змагань, конкурсів виконавської майстерності зі співів, танців, малювання та інших видів художньої творчості, екскурсій, концертів, кінопереглядів, майстер-класів. Родзинками події стануть урочиста хода для учасників, гостей та жителів міста, ретродефіле та конкурс «Місіс GOLDenFest», а також вечірка «Самі пийте корвалол – нам потрібен рок-н-рол».
Детальна інформація є на веб-сайті https://arr.in.ua/ або на сторінці GOLDenFest – Slavutych у мережі фейсбук. Реєстрація для участі у фестивалі здійснюється через електронну адресу goldenfestslavutych@gmail.com до 01 квітня 2020 року. У разі зацікавлення телефонуйте до оргкомітету фестивалю: КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради, телефони (04579) 22250, 0503531135, Арина Старовойтова, Юлія Лешан (програмні питання), ГО «Ще не вечір», Сергій Акулінін 0503223888 (питання логістики).

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.02.2020 0 739
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно