альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Допомога особам без визначеного місця проживання

Управлінням соціального захисту населення Вознесенської міської ради чітко визначені дії з надання соціальних послуг громадянам без визначеного місця проживання, профілактики поширення бездомності та інфекційних захворювань, покращення якості надання соціальних послуг.
Комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська»:
1) Проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення щодо соціального захисту осіб, які опинились в скрутних життєвих обставинах та створення місць обігріву в осінньо-зимовий період;
2) Виготовляються та розміщуються інформаційні листівки, об'яви та буклети в місцях масового перебування людей, а саме: на автовокзалі, залізничному вокзал, лікарні, амбулаторіях, пошті, АТ «Ощадбанк», центральному ринку, зупинках, в Управлінні соціального захисту населення, Товаристві Червоному Хресті та ін. Інформація постійно друкується в міській газеті «Новини Вознесенська: день за днем» та розміщена на сайті виконавчого комітету Вознесенської міської ради.
Перелік місць, куди можна звернутись даним громадянам за допомогою, а саме:
1.Управління соціального захисту населення
адреса: вул. Пушкінська,1 , тел. 3 27 67, 3 22 67
з понеділка по п’ятницю з 8-00 до17-00 год.
Надання консультаційних послуг, державних соціальних допомог.

2. Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська»
адреса: адреса:вул..Михайлівська,3, тел.32602
з понеділка по п’ятницю з 8-00 до17-00 год.
Можливість обігрітися (гарячий чай с хлібом, речі бувші у вжитку), надання сангігієнічних послуг, послуг перукаря, консультаційних послуг, допомога в оформлені документів особам без визначеного місця проживання та звільненим з місць позбавлення волі.

3. Комунальне підприємство «Комунальне неприбуткове підприємство Вознесенська багатопрофільна лікарня»
адреса: вул.228 Стрілецької дивізії, 26,
тел. 3 29 46 щоденно з 20-00 до 6-00 год.
Можливість обігрітися (гарячий чай), надання медичної допомоги.

4. Товариство Червоного Хреста
адреса: вул.Шмідта,9
з понеділка по п’ятницю з 10-00 до 12-00 год
Можливість обігрітися (гарячий чай, речі бувші у вжитку)

5. Село Новогригорівка, будинок старости
Звертайтеся за адресою: вул. Самосенків 79,а
з понеділка по п’ятницю з 8-00 до17-00 год
Можливість обігрітися (гарячий чай, хліб, речі бувші у вжитку).

3) Постійно проводиться робота по наповненню банку одягу, взуття зимового асортименту, а також щодо забезпечення цукром, печивом, чаєм.
В місцевій газеті Новини Вознесенська «День за Днем» розміщено статтю «Рука допомоги» зі зверненням комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська» до фермерів, підприємців, небайдужих жителів м. Вознесенська, с. Новогригорівки та с. Ракове про допомогу для осіб, які потрапили в складну життєву ситуацію та залишилися без домівки:
- продуктами харчування (чай,цукор, крупи, олія, продукти швидкого приготування,
консерви);
- господарчими товарами (мило, шампунь, рушники, постільна білизна);
- ковдрами;
- теплими речами, взуттям (для дорослих та дітей) в охайному, збереженому стані;
- предметами гігієни (памперси), перев’язувальними матеріалами

4) Проводиться обстеження осіб, які опинились в скрутних життєвих обставинах, їх облік; надаються консультації, допомога у відновленні документів; у разі потреби особам без визначеного місця проживання та звільненим з місць позбавлення волі надається медична допомога, госпіталізація у стаціонарні відділення, де вони отримують гаряче харчування, медикаменти в рамках бюджетного асигнування. При потребі, соціальний працівник в співпраці з лікарнею оформляють медичні документи для направлення в геріатричний інтернат та на МСЕК для встановлення групи інвалідності.

5) Проводиться розшук рідних при їх наявності з метою забезпечення їх задовільними умовами проживання, доглядом та увагою рідних.

6) Працівниками Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування м.Вознесенська» у 2018, 2019 роках готувалися проекти на Посольство
Федеративної Республіки Німеччина «Облаштування пункту обігріву для бездомних осіб та малозабезпечених верств населення, які опинилися в тяжкому становищі». Але, на жаль, було відмовлено у зв’язку з великою кількістю поданих проектів.

Проблемним питанням міста є організація притулку нічного перебування. З метою вирішення цього питання ми звертаємося до представників різних релігійних конфесій, розташованих на території нашої громади з проханням розглянути можливість створення притулку нічного перебування у своїй парафії.

Управлінням соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.01.2020 0 727
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно