альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Підсумки роботи робочої групи з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання в місті, найманої праці та заробітної плати за 2019 рік

З метою легалізації зайнятості, легалізації заробітної плати, недопущення використання роботодавцями найманої робочої сили без належного оформлення трудових відносин, розширення сфери докладання праці та зниження рівня безробіття при виконкомі міської ради створена та діє робоча група, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.02.2014 р. №53, до складу якої увійшли фахівці відділів податкової інспекції, Управління соціального захисту населення, центру зайнятості, управління Пенсійного фонду, фахівці фінансового Управління.
З початку 2019 року проведено 24 зустрічі в трудових колективах, надано методич-ної допомоги та проведено інформаційно-роз´яснювальної роботи з питань дотримання вимог чинного законодавства з праці, використання робочої сили та профнавчання на ви-робництві, переваг легальної зайнятості 24 підприємствам, установам, організаціям міста та 701 приватному підприємцю.
В ході проведеної роботи було виявлено 71 особу, які працювали без документів та 45 осіб (наймані працівники), які були не оформлені.
Всього з початку 2019 року оформили підприємницьку діяльність та трудові відно-сини з найманими працівниками 382 особи.
Управлінням соціального захисту населення Вознесенської міської ради надруко-вано та розповсюджено 678 буклетів на тему: «Легальна праця – реальна заробітна плата», «Звернення до керівників, які використовують найману працю», «Офіційне працевлашту-вання – соціальний захист для працівників» серед приватних підприємців, юридичних осіб.
Розміщено 25 статтей на сайті міста та 16 статей в міській газеті «Новини Возне-сенська: день за днем». Проведено 17 «гарячих ліній» з питань легалізації зайнятості на-селення.

Управління соціального захисту
населення Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.12.2019 0 645
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно