альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

3 грудня – Міжнародний день інвалідів

Нині в нашому місті проживає 3600 осіб з інвалідністю різних категорій. Більшість з них виявляють високі громадські та морально-вольові якості, живуть повноцінним життям. Їхні енергія і наснага – прекрасний зразок для всіх нас. І кожен з нас повинен зруйнувати стіну байдужості. Простягнути руку допомоги тим, хто її особливо потребує. Адже солідарність – це не тільки співчуття, а й нагода на ділі підтримати того, кому зараз важче.
Вознесенська міська організація «Всеукраїнської організації «Союз організацій інвалідів України» існує з 1990 року.
Наше життя в організації, це – святкові заходи, спортивні змагання, екскурсії, лекції, зустрічі з цікавими людьми, поїздки на фестивалі. Запрошуємо осіб з інвалідністю нашої громади відзначити разом Міжнародний день інвалідів.

Наші заходи:

- 27 листопада о 10 годині в ДЮСШ пройдуть спортивні змагання серед осіб з інвалідністю;
- 3 грудня о 10 годині в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування м. Вознесенська» (вул. Михайлівська, 3) відбудеться урочистий захід до Міжнародного дня інвалідів «Добротою зігріваючи серця»;
- 29 листопада делегація міської громадської організації інвалідів візьме участь у заходах в м. Миколаєві, в т.ч. у перегляді вистави в Миколаївському театрі російської драми.

Ласкаво просимо, приєднуйтесь.

Вознесенська міська організація «ВО СОІУ»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.11.2019 0 769
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно