альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Круглий стіл «Проти насильства»

З метою вдосконалення механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства і насильства за ознакою статі 21 листопада 2019 року у великій залі міської ради відбулося засідання «круглого столу» на тему «Проти насильства».
У заході взяли участь представник Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Наталія Федорович, посадові особи Миколаївської облдержадміністрації Сергій Зябко та Вознесенської райдержадміністрації Антоніна Житник. Кірм того в засіданні брали участь представники Вознесенської міської ради, соціальних та інших служб, які опікуються питаннями запобігання та протидії домашнього насильства, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми міста Вознесенська та Вознесенського району.
Наталія Федорович ознайомила присутніх з ситуацією щодо домашнього насильства в Україні, законодавчою базою з цього питання, навела приклади роботи у цій сфері в різних областях України. Учасники наради обмінялися думками щодо координації взаємодії суб’єктів на місцевому рівні та покращення роботи з питань запобігання та протидії домашнього насильства.
Зустріч пройшла в конструктивній діловій атмосфері.

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.11.2019 0 669
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно