альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

До уваги субсидіантів!

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:
на неопалювальний сезон — з 1 травня по 30 вересня;
на опалювальний сезон — з 1 жовтня по 30 квітня.
Житлова субсидія на оплату комунальних послуг з постачання теплової енергії, постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для централізованого, автономного та індивідуального опалення в опалювальний сезон розраховується з 16 жовтня по 15 квітня включно.
Громадяни, яким було розраховано субсидію з травня 2019р. по квітень 2020 р. можуть звертатись до Управління соціального захисту населення за отриманням повідомлення про розраховану субсидію на жовтень 2019 р. В листопаді, після 20 числа, будуть розраховані субсидії на повний місяць опалювального сезону. У разі відсутності змін: в тарифах на житлово-комунальні послуги, в соціальних нормах, субсидія буде розрахована з листопада 2019 р. по березень 2020 р.
Громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії, перерахованої управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг або виплаченої їм готівкою.
Просимо мати на увазі, що житлова субсидія не призначається, якщо Управлінням соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад місяць (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком, загальна сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на день звернення (340,00грн.) за призначенням житлової субсидії (крім заборгованості за послугу з постачання та розподілу природного газу, що нарахована виконавцем комунальної послуги з посиланням на рішення суду щодо норм споживання природного газу побутовими споживачами у разі відсутності лічильників газу та у зв’язку з приведенням об’ємів використаного природного газу побутовими споживачами до стандартних умов, а також заборгованості, що виникла у зв’язку з тим, що управитель, об’єднання, виконавець комунальних послуг не уклали договору з АТ “Ощадбанк” (його установами) для перерахування сум житлових субсидій у грошовій безготівковій формі).
Відповідна норма не застосовується під час призначення субсидії громадянам на наступний період у разі, коли Мінсоцполітики не забезпечено фінансування житлових субсидій таким громадянам у грошовій формі.
У разі, коли за даними Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, виконавцем послуги з постачання та розподілу природного газу всупереч рішенням зазначеної Комісії щодо заборони під час здійснення комерційних розрахунків за використаний побутовими споживачами природний газ приводити об’єми такого газу у відповідність із стандартними умовами відповідні нарахування проведено, заборгованість за таким виконавцем не враховується;
Всі відповіді на Ваші питання можете отримати в постанові Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995р. № 848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019р. № 807).

Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2019 0 744
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно