альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Літературно-концертна програма "Хай квітне щаслива моя Україна!"

День проголошення незалежності України став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості , вносить гідний вклад в розвиток нашої України.

День Незалежності України для нас - це свято єднання. Так, 23.08.19 року о 16:00 біля міської дитячої бібліотеки зібралося близько сотні жителів 1 мікрорайону, людей різного віку, в тому числіосіб поважного віку з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України у місті Вознесенську. На заході були присутні: директор комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», завідуюча відділення денного перебування КУ «ТЦСО м. Вознесенська», завідуюча дитячої бібліотеки , які від усієї душі бажали учасникам художньої самодіяльності миру, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, наполегливостіта подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України. Особлива подяка невтомним та натхненним організаторам таких зустрічей: Стрельчуку Сергію Костянтиновичу, Медвінській Галині Василівні та музичному керівнику Тітову Олександру Володимировичу за талант та професійність.

Для всіх присутніх звучали поетичні слова ведучих про красу та велич рідної України , про матір і родину. Дякувализа цю зустріч поважні жителі міста, щиро аплодували за виконані пісні, вірші, гуморески, танці. Це були виступи колективів хору ветеранів «Надія», хору «Універ» та козацького хору.

На закінчення свята учасники заходу об’єдналися під пісню «Єднаймося, люба родино»!

Присутні на заході відмітили важливість таких зустрічей, а студенти Університету третього покоління подякували адміністрації бібліотеки за тісну співпрацю.

Адміністрація КУ «ТЦСО м. Вознесенська»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.08.2019 0 674
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно