альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Підсумки роботи інспектора праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради за березень 2019 року

З початку 2019 року інспектором праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради здійснено 3 інспекційних відвідування та 3 відвідування роботодавця з метою інформування його та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю, моніторингу стану його дотримання, у тому числі щодо оформлення трудових відносин відповідно до п. 33 Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 295.
Інспекційні відвідування на предмет своєчасної та у повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та оформлення трудових відносин були проведені на підприємствах міста, що здійснюють діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування у цих сферах; агентства нерухомості; виготовлення виробів з бетону для будівництва та оптово-роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах.
По підприємству, що здійснює діяльність у сфері оптово-роздрібної торгівлі залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами варто відзначити зразковий рівень ведення кадрової документації та бухгалтерського обліку у сфері дотримання законодавства про працю, що може слугувати прикладом для інших підприємств нашого міста.
Три відвідування роботодавця по п. 33 Порядку були проведені на території с. Новогригорівка щодо суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах та постачання готових страв.
У місті Вознесенську продовжує діяти робоча група з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання у місті, легалізації найманої праці та заробітної плати, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.02.2014 р. №53 (в редакції рішення виконавчого комітету міської ради від 11.05.2018 №223). У березні 2019 року проведено 3 рейди робочої групи на території КП «Вознесенський ринок» та 1 засідання комісії з легалізації.
Управління соціального захисту населення
Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.04.2019 0 744
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно