альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

В бібліотеці №1 відбулась зустріч зі спеціалістами Вознесенського управління Пенсійного фонду

14 березня, 2019 року о 11.00 годині в читальній залі бібліотеки №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська відбулась зустріч зі спеціалістами Вознесенського управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, щодо роз’яснення монетизації субсидій та з пенсійних питань.
Отримати кваліфіковані відповіді прийшло чимало вознесенців, адже для них це можливість з перших уст отримати важливу інформацію про законодавчі новації.
На початку заходу, спеціалісти Вознесенського управління Пенсійного фондуМакаренко Л. О. та Прокопенко Ю. Б. ознайомили з новими законами про призначення субсидій та пенсій, дали всі роз’яснення з монетизації субсидій. Відповідалина всі питання, які ставили вознесенці.
МакаренкоЛариса Олександрівна  надала детальні роз’яснення стосовно перерахунків пенсій з 01.12.2018 та з 01.03.2019 відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язковедержавне пенсійне страхування». На зустрічі обговорювались питання щодо необхідності завчасного звернення до Пенсійного фонду майбутніх пенсіонерів для підготовки необхідного пакету документів, порядку обчислення розміру пенсії, про призначення пенсій по втраті годувальника, страхового стажу та заробітної плати для призначення пенсійних виплат.
Прокопенко Юлія Борисівна проінформувала присутніх про нові онлайн-сервіси Пенсійного фонду України, оскільки користування електронними послугами  Веб-порталу дає громадянам змогу оперативно отримувати інформацію у зручному для себе форматі та економити власний час. Також запропонувала підключитись до послуги СМС-інформування для отримання персональних даних з бази Пенсійного фонду України.
Учасники заходу активно спілкувалися та обмінювалися досвідом. На всі питання, якіцікавили слухачів, вони отримали конкретні та змістовні відповіді.
Бібліотека №1
КЗ«Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.03.2019 0 787
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно