альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Нарада з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи

26 лютого 2019 року під головуванням заступника міського голови Путія Юрія Валерійовича проведено міжвідомчу нараду з питань удосконалення механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства і насильству за ознакою статі, запобігання торгівлі людьми.

На нараді були присутні представники Управління соціального захисту населення міської ради, Служби у справах дітей міської ради, Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді міської ради, Вознесенського відділу поліції, КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД», Управління освіти міської ради, Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Розглядалися питання щодо утворення координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, торгівлі людьми, затвердження її складу та Положення, плану заходів.

Начальник Управління соціального захисту населення міської ради Шишляннікова Ірина Анатоліївна ознайомила присутніх про координацію взаємодії суб’єктів на місцевому рівні. Учасники наради обмінялися думками щодо покращення роботи з питань запобігання та протидії домашнього насильства та запобігання торгівлі людьми. Зустріч пройшла в конструктивній діловій атмосфері.

Управління соціального захисту населення ВМР

скачать dle 12.0
Дата публікації: 27.02.2019 0 898
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно