альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Підсумки роботи інспектора праці за січень 2019 року

З початку 2019 року інспектором праці Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради здійснено 8 відвідувань роботодавця з метою інформування його та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю, моніторингу стану його дотримання, у тому числі щодо оформлення трудових відносин відповідно до п.33 Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року № 295.

Проведено спільне інспекційне відвідування з управлінням Держпраці у Миколаївській області юридичної особи, яка здійснює діяльність посередників у торгівлі товарами широкого асортименту з питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками, припинення трудового договору, ведення достовірного обліку виконуваної  працівниками роботи  та бухгалтерського обліку витрат на оплату праці, оплата праці, дотримання строків виплати заробітної плати, розрахунок з працівниками при звільненні. Варто відзначити зразковий рівень ведення кадрової документації та бухгалтерського обліку у сфері дотримання законодавства про працю даного підприємства, що може слугувати прикладом для інших підприємств нашого міста.

Також інспектора праці Управління було залучено до інспекційного відвідування управлінням Держпраці у Миколаївській області фізичної особи-підприємця, який надає послуги з пасажирських перевезень.

У місті Вознесенську продовжує діяти робоча група з питань легалізації діяльності суб’єктів господарювання у місті, легалізації найманої праці та заробітної плати, яка затверджена рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.02.2014 р. №53 (в редакції рішення виконавчого комітету міської ради від 11.05.2018 №223). У січні 2019 року проведено 1 рейд робочої групи та 1 засідання комісії з легалізації.

Управління соціального захисту населення

Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.02.2019 0 697
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно