альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Липень

Рішення чергової 59 сесії міської ради від 19 липня 2024 року

№ рішення

Назва рішення

Завантажити

1

Про дострокове припинення повноважень депутата Вознесенської міської ради VIIІ скликання Новосадової Т.П.

Завантажити    

2

Про виконання плану роботи Вознесенської міської ради за І півріччя 2024 року

Завантажити   

3

Про затвердження змін до Програми щодо організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони Територіальної громади міста Вознесенська на 2022-2026 роки

Завантажити 

4

Про внесення змін до Положення про Комунальний заклад «Вознесенський центр надання соціальних послуг»

Завантажити   

5

Про затвердження змін до Комплексної програми соціального захисту «Турбота» на період 2021-2026 роки

Завантажити   

6

Про затвердження змін до Програми розвитку освіти Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2026 роки

Завантажити   

7

Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Територіальної громади міста Вознесенська на 2024-2026 роки

Завантажити   

8

Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Водопостачання м. Вознесенська» (код ЄДРПОУ 33321803) та до його Статуту

Завантажити   

9

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 21 червня 2024 року №14 «Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Санітарна очистка міста» (код ЄДРПОУ 32313770) та до його Статуту»

Завантажити   

10

Про передачу кімнати та допоміжних приміщень у гуртожитку у власність Тряновій О.А.

Завантажити   

11

Про передачу в оперативне управління нерухомого майна Комунальному закладу «Вознесенський центр надання соціальних послуг»

Завантажити   

12

Про надання згоди на передачу з комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська у державну власність індивідуально визначеного майна

Завантажити   

13

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська з комунальної власності Миколаївської міської територіальної громади індивідуально визначеного майна

Завантажити   

14

Про внесення змін до Переліку другого типу майна Територіальної громади міста Вознесенська для передачі в оренду

Завантажити   

15

Про припинення права оперативного управління майном та передачу майна в оперативне управління

Завантажити   

16

Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на період до 2027 року

Завантажити   

17

Про затвердження Договору підряду № РО-UKR – 005884 від 10 липня 2024 року між Представництвом Данської ради у справах біженців в Україні, Вознесенською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «БК Київградосервіс»

Завантажити   

18

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 22 грудня 2023 року № 21 «Про бюджет Вознесенської міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 1452900000)»

Завантажити   

19

Про скасування рішення Вознесенської міської ради від 13 жовтня 2023 року № 17 «Про надання дозволу ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЦЕНТРАЛЬНА 22» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність»

Завантажити 
 Переглянути 
 

20

Про внесення змін до умов продажу права оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 4810200000:11:047:0017 на конкурентних засадах

Завантажити 
 Переглянути 
 

21

Про внесення змін до договору оренди землі, укладеного між Територіальною громадою міста Вознесенська та фізичною особою-підприємцем Юрченком В.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

 

22

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки Мельниченко І.Д. для ведення фермерського господарства

Завантажити 
 Переглянути 
 

23

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки Чаплигіну А.М. для ведення фермерського господарства

Завантажити 
 Переглянути 
 

24

Про надання дозволу ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ОДЕСЬКА 29» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 
 

25

Про надання дозволу ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ЦЕНТРАЛЬНА 22» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 
 

26

Про надання дозволу ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ПОШУКАЙЛО-16» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 
 

27

Про надання дозволу Територіальній громаді міста Вознесенська на складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою продажу права оренди на аукціоні

Завантажити 
 Переглянути 
 

28

Про надання дозволу Територіальній громаді міста Вознесенська на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміни цільового призначення

Завантажити 
 Переглянути 
 

29

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Амановій Н.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

30

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Вітушко О.П.

Завантажити 
 Переглянути 
 

31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Вознюку В.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Гриценко І.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

33

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ковальову С.М.

Завантажити 
 Переглянути 
 

34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Кучугурній А.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

35

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Лук’янчикову В.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

36

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Оніщенку О.Г.

Завантажити 
 Переглянути 
 

37

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Орлову В.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

38

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Пархоменко Н.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

39

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Плетесюк В.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Солощенку Ю.Є.

Завантажити 
 Переглянути 
 

41

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Черкашиній Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Чорноморець К.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Старченку А.М., Шедловській С.М.

Завантажити 
 Переглянути 
 

44

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Токарєвій Д.М., Токарєвій К.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

45

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передача в оренду земельної ділянки Лєвому Л.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

46

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу земельних ділянок у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Вознесенського району

Завантажити 
 Переглянути 
 

47

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, яка перебуває у власності Волощука В.П.

Завантажити 
 Переглянути 
 

48

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок громадянам для ведення фермерського господарства

Завантажити 
 Переглянути 
 

49

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «МРІЯ ВОЗНЕСЕНСЬКА»

Завантажити 
 Переглянути 
 

50

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СОБОРНОСТІ 15»

Завантажити 
 Переглянути 
 

51

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ШЕВЧЕНКА-3»

Завантажити 
 Переглянути 
 

52

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОПОСТАЧАННЯ М. ВОЗНЕСЕНСЬКА»

Завантажити 
 Переглянути 
 

53

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПАМІР-БУД» та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок

Завантажити 
 Переглянути 
 

54

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки Гоцуляк О.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

55

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки Литвиненку О.С.

Завантажити 
 Переглянути 
 

56

Про надання земельної ділянки у постійне користування КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «САНІТАРНА ОЧИСТКА МІСТА»

Завантажити 
 Переглянути 
 

57

Про надання в оренду земельної ділянки ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЦЕНТР ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ»

Завантажити 
 Переглянути 
 

58

Про надання в оренду земельних ділянок ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «ЧАПЛИГІНА МИКОЛИ ІВАНОВИЧА»

Завантажити 
 Переглянути 
 

59

Про надання в оренду земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТРАНС-ТРАНЗИТ»

Завантажити 
 Переглянути 
 

60

Про поновлення договору оренди землі з фізичною особою-підприємцем Бокшею В.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

61

Про поновлення договору оренди землі з ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЕЛІОС-2012 ЮК»

Завантажити 
 Переглянути 
 

62

Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Центральна, 10

Завантажити 
 Переглянути 
 

63

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Лісова, 2Б

Завантажити 
 Переглянути 
 

64

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Центральна, 6 «г»

Завантажити 
 Переглянути 
 

65

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначенняпо вул. Центральна, 6 «д»

Завантажити 
 Переглянути 
 

66

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Київська, 9 «а»/1-1

Завантажити 
 Переглянути 
 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.07.2024 0 284
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно